Medewerkers

Bij Aarnoudse Advocatuur B.V. staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Zowel een informele sfeer, goed contact met u als cliënt als professionaliteit en deskundigheid zijn kenmerken die ons kantoor karakteriseren. Om u een inzicht te geven in de personen die bij dit kantoor werkzaam zijn hebben wij de medewerkers van ons kantoor voor u op een rij gezet. 

De heer mr. Ph.J.N. (Philip) Aarnoudse.

Mr. Ph.J.N. Aarnoudse heeft na het VWO gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Hij is in januari 1987 afgestudeerd in Civiel Recht (burgerlijkrecht). Sinds 1989 is hij werkzaam in de advocatuur. Mr. Aarnoudse is begonnen in het arrondissement Utrecht op een kantoor in Barneveld. In 1993 is hij voor zichzelf begonnen in Deventer op de huidige locatie, Burgemeester van Heemstralaan 48. 

Mevrouw R. (Roxanne) Weelink

Mevrouw R. (Roxanne) Weelink is geboren op 28 maart 1996 te Hardenberg. In juni 2014 heeft zij de opleiding HAVO met succes afgerond. Momenteel volgt zij de MBO-studie Juridisch Medewerker. Vanaf 22 september 2016 loopt zij stage bij Aarnoudse Advocatuur